Etienne de Jager wordt de nieuwe algemeen directeur en lid van het College van Bestuur van University College Roosevelt

Etienne de Jager (Windhoek, Namibië, 1985) is momenteel hoofd Marketing, Communication en Recruitment bij UCR. Hij wordt per 1 februari 2022 aangesteld in zijn nieuwe functie voor een periode van zes jaar.

Etienne is vereerd dat hij benoemd is tot algemeen directeur: "Ik kijk er erg naar uit om samen te werken met studenten en collega's, academische, provinciale en externe partners om het ongelooflijke potentieel van deze unieke instelling te ontketenen. En ik kijk er naar uit te zien hoe we gezamenlijk het verschil kunnen blijven maken.”

Gerard van Harten, voorzitter Raad van Toezicht: “Als Raad van Toezicht zijn wij zeer verheugd dat Etienne de benoeming tot algemeen directeur heeft aanvaard. Sinds hij bij UCR kwam, heeft hij laten zien hoe je dingen op een nieuwe en unieke manier voor elkaar krijgt in marketing en recruitment, met geweldige resultaten. Hij heeft laten zien hoe een kleine afdeling met een slimme, doelgerichte aanpak grote resultaten kan behalen. We zijn ervan overtuigd dat hij in zijn rol van Managing Director op vergelijkbare manieren zal handelen en de toekomst van UCR zal helpen vormgeven.”

Voordat Etienne de Jager bij UCR in dienst trad, werkte hij in marketing en business development voor InnoEnergy - een pan-Europese KIC van het European Institute for Innovation and Technology - Rotterdam School of Management en Bayes (voorheen Cass) Business School. Hij volgde een opleiding in digitale technologieën, communicatie en onderwijs aan de Universiteit van Manchester in het VK en aan de North-West University in Zuid-Afrika.


Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet.

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws

Subsidie voor RIAS

Subsidie voor RIAS

Ook in 2023 steunt Campus Zeeland het Roosevelt Institute for American Studies.

Grote innovaties op een klein oppervlak: ontdek het biobased tiny house Het Eilandhuis

Grote innovaties op een klein oppervlak: ontdek het biobased tiny house Het Eilandhuis

Een interview met Nescio Midavaine van het K&I netwerk Circulair Bouwen

Wind in de Zeilen

Wind in de Zeilen

Voortgangsrapportage Wind in de Zeilen van december 2022.

K&I netwerk Fieldlab Zephyros: waar ontwikkelingen voor de wind gaan

K&I netwerk Fieldlab Zephyros: waar ontwikkelingen voor de wind gaan

Een interview met Ferry Visser en Gerben Huiszoon over het AIRTuB project

Bekijk het archief