Nieuwe opleiding Food & Gastronomy Associate degree

Vanaf september 2021 start de nieuwe Associate degree-opleiding Food & Gastronomy aan de HZ.

Studenten worden opgeleid tot breed inzetbare professionals met een verbindende rol in de food- en hospitalitysector. Ze herkennen en onderzoeken ontwikkelingen, innovaties en trends op het gebied van food en gezondheid en creëren waarde op bedrijfseconomisch, sociaal en ecologisch gebied via vernieuwende concepten in voedselketens.

De Associate degree-opleiding in deeltijd start in Vlissingen, onder voorbehoud van accreditatie. Het is een tweejarige opleiding die studenten combineren met een baan in de food- of hospitalitysector.


Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet.

Aanmelden nieuwsbrief

Studenten naar Contacta

Studenten naar Contacta

Provincie maakt het voor studenten mogelijk om kennis te maken met het bedrijfsleven op de Contacta.

Subsidie voor Kennis & Innovatienetwerk KicMPI

Subsidie voor Kennis & Innovatienetwerk KicMPI

Ook KicMPi krijgt meerjarensubsidie voor 2025-2027.

Deelnemers voor verpakkings-challenge geselecteerd

Deelnemers voor verpakkings-challenge geselecteerd

De deelnemers aan de verpakkingschallenge van Krijn Verwijs zijn bekend. Zeven bedrijven met in totaal negen vernieuwende ideeën.

Onderzoek naar jonge Zeeuwen in beweging

Onderzoek naar jonge Zeeuwen in beweging

Hoeveel jongeren blijven in Zeeland wonen? Hoeveel vertrekken er? En wie keren later weer terug?

Bekijk het archief