Nieuwe opleiding Food & Gastronomy Associate degree

Vanaf september 2021 start de nieuwe Associate degree-opleiding Food & Gastronomy aan de HZ.

Studenten worden opgeleid tot breed inzetbare professionals met een verbindende rol in de food- en hospitalitysector. Ze herkennen en onderzoeken ontwikkelingen, innovaties en trends op het gebied van food en gezondheid en creëren waarde op bedrijfseconomisch, sociaal en ecologisch gebied via vernieuwende concepten in voedselketens.

De Associate degree-opleiding in deeltijd start in Vlissingen, onder voorbehoud van accreditatie. Het is een tweejarige opleiding die studenten combineren met een baan in de food- of hospitalitysector.


Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet.

Aanmelden nieuwsbrief

WET Week viert lustrum

WET Week viert lustrum

In de week van 3 tot en met 7 november werken studenten van het technisch domein samen aan vraagstukken die het bedrijfsleven stelt.

Onderzoek naar jonge Zeeuwen in beweging

Onderzoek naar jonge Zeeuwen in beweging

Hoeveel jongeren blijven in Zeeland wonen? Hoeveel vertrekken er? En wie keren later weer terug?

Richard Liefting bestuurder HZ

Richard Liefting bestuurder HZ

Richard Liefting is woensdag 1 oktober begonnen als lid van het College van Bestuur van de HZ University of Applied Sciences.

Meerjarige subsidie voor eHealth

Meerjarige subsidie voor eHealth

Kennis- en innovatienetwerk eHealth ontvangt een subsidie voor drie jaar van Provincie en Campus Zeeland.

Bekijk het archief