Nieuwe opleiding Food & Gastronomy Associate degree

Vanaf september 2021 start de nieuwe Associate degree-opleiding Food & Gastronomy aan de HZ.

Studenten worden opgeleid tot breed inzetbare professionals met een verbindende rol in de food- en hospitalitysector. Ze herkennen en onderzoeken ontwikkelingen, innovaties en trends op het gebied van food en gezondheid en creëren waarde op bedrijfseconomisch, sociaal en ecologisch gebied via vernieuwende concepten in voedselketens.

De Associate degree-opleiding in deeltijd start in Vlissingen, onder voorbehoud van accreditatie. Het is een tweejarige opleiding die studenten combineren met een baan in de food- of hospitalitysector.


Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet.

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws

Innovatief (water-)onderwijs bij Scalda

Innovatief (water-)onderwijs bij Scalda

Hoe krijg je jongeren zover dat ze begrijpen dat het belangrijk is om (kust)landschappen klimaatbestendig in te richten. Bijvoorbeeld door e

Kennismakingsdag Delta Climate Center

Kennismakingsdag Delta Climate Center

Ruim 250 bezoekers maken kennis met het Delta Climate Center (DCC) in Vlissingen.

Subsidie voor innovatieve projecten

Subsidie voor innovatieve projecten

10 haalbaarheidsonderzoeken en demonstratieprojecten krijgen subsidie van de regeling Zeeland in Stroomversnelling.

Waterkerende landschappen

Waterkerende landschappen

"Klimaatadaptieve Waterkerende Landschappen” levert ideeën op voor een leefbare Oosterschelde en haar gemeenschappen.

Bekijk het archief