Nieuwe opleiding Food & Gastronomy Associate degree

Vanaf september 2021 start de nieuwe Associate degree-opleiding Food & Gastronomy aan de HZ.

Studenten worden opgeleid tot breed inzetbare professionals met een verbindende rol in de food- en hospitalitysector. Ze herkennen en onderzoeken ontwikkelingen, innovaties en trends op het gebied van food en gezondheid en creëren waarde op bedrijfseconomisch, sociaal en ecologisch gebied via vernieuwende concepten in voedselketens.

De Associate degree-opleiding in deeltijd start in Vlissingen, onder voorbehoud van accreditatie. Het is een tweejarige opleiding die studenten combineren met een baan in de food- of hospitalitysector.


Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet.

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws

Subsidie voor RIAS

Subsidie voor RIAS

Ook in 2023 steunt Campus Zeeland het Roosevelt Institute for American Studies.

Grote innovaties op een klein oppervlak: ontdek het biobased tiny house Het Eilandhuis

Grote innovaties op een klein oppervlak: ontdek het biobased tiny house Het Eilandhuis

Een interview met Nescio Midavaine van het K&I netwerk Circulair Bouwen

Wind in de Zeilen

Wind in de Zeilen

Voortgangsrapportage Wind in de Zeilen van december 2022.

K&I netwerk Fieldlab Zephyros: waar ontwikkelingen voor de wind gaan

K&I netwerk Fieldlab Zephyros: waar ontwikkelingen voor de wind gaan

Een interview met Ferry Visser en Gerben Huiszoon over het AIRTuB project

Bekijk het archief