Subsidieregeling kennis- en innovatienetwerken verlengd’

Deze subsidieregeling is een van de onderdelen van het investeringsprogramma Zeeland in Stroomversnelling. Doel van de subsidie is het versterken van de Zeeuwse concurrentiekracht. Duurzame netwerken en samenwerkingsverbanden binnen deze sectoren maken de Zeeuwse economie veerkrachtiger. Bovendien bieden ze een goede basis voor innovaties en het exporteren van kennis. 

De subsidieregeling Kennis- en Innovatienetwerken vloeit voort uit Campus Zeeland: een netwerk van bedrijven, Provincie, Zeeuwse gemeenten en de onderwijs- en onderzoeksinstellingen dat zich richt op het versterken en innoveren van de Zeeuwse economische sectoren. Waar de subsidie voor kennis- en innovatienetwerken zich richt op het ondersteunen van het organiserend vermogen van de netwerken, richten de subsidies voor haalbaarheidsonderzoeken en demonstratieprojecten zich op de inhoudelijke projecten die -onder andere- voortkomen uit de kennis- en innovatienetwerken. Zo dragen de subsidies in samenhang bij aan economische structuurversterking. 

Campus Zeeland, Impuls Zeeland, Kenniswerf en de Provincie Zeeland adviseren en begeleiden initiatiefnemers om te komen tot concrete projectvoorstellen. De Provincie besluit over de definitieve toekenning van de subsidie. 

Meer informatie


Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet.

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws

Innovatief (water-)onderwijs bij Scalda

Innovatief (water-)onderwijs bij Scalda

Hoe krijg je jongeren zover dat ze begrijpen dat het belangrijk is om (kust)landschappen klimaatbestendig in te richten. Bijvoorbeeld door e

Kennismakingsdag Delta Climate Center

Kennismakingsdag Delta Climate Center

Ruim 250 bezoekers maken kennis met het Delta Climate Center (DCC) in Vlissingen.

Subsidie voor innovatieve projecten

Subsidie voor innovatieve projecten

10 haalbaarheidsonderzoeken en demonstratieprojecten krijgen subsidie van de regeling Zeeland in Stroomversnelling.

Waterkerende landschappen

Waterkerende landschappen

"Klimaatadaptieve Waterkerende Landschappen” levert ideeën op voor een leefbare Oosterschelde en haar gemeenschappen.

Bekijk het archief