Kees Nieuwenhuijse nieuw lid College van Bestuur Scalda

Kees Nieuwenhuijse is op dit moment Directeur techniek & informatica bij het Graafschap College en directeur van het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Oost-Nederland. Geboren in Heinkenszand heeft hij zijn eerste opleiding gevolgd aan de Laboratoriumschool Zeeland, een rechtsvoorganger van Scalda, gevolgd door onder meer de lerarenopleiding en diverse managementopleidingen. De heer Nieuwenhuijse is voor zijn huidige functie werkzaam geweest als docent, intern begeleider en middenmanager, in zowel het voortgezet en het speciaal onderwijs als in het mbo.

Kees Nieuwenhuijse is een verbinder, met oog voor de menselijke maat. “Goed onderwijs begint met goede en professionele medewerkers,” stelt hij. “Door het juiste klimaat doen medewerkers hun werk met passie en plezier.” Hij heeft aangegeven het een eer te vinden de komende jaren ‘mede leiding te kunnen geven aan een Scalda dat mensen van alle leeftijden laat leren.’ We zijn als Raad van Toezicht verheugd dat Kees Nieuwenhuijse vanuit deze insteek toe zal treden tot het College van Bestuur.

Kees Nieuwenhuijse volgt Marijn Nelen op die aan het einde van dit kalenderjaar terugtreedt als bestuurder van Scalda. De heer Nelen blijft in de periode tot de kerstvakantie lid van het bestuur. Hij zal zich die tijd blijven inzetten waar dat nodig is, onder meer in de overdracht van zijn taken en verantwoordelijkheden. Het College van Bestuur bestaat van 1 september tot en met 31 december 2022 dus uit drie personen.


Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet.

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws

Internationalisering hoog in het vaandel bij Scalda

Internationalisering hoog in het vaandel bij Scalda

Studiereizen mbo-ers naar Spanje: bootcamp, paella maken, Spaans leren.

Subsidie voor'Geen zee te hoog'

Subsidie voor'Geen zee te hoog'

Het onderzoeksproject ‘Geen zee te hoog’ is gehonoreerd met een RAAK PRO-subsidie van Regieorgaan SIA.

Kees Nieuwenhuijse nieuw lid College van Bestuur Scalda

Kees Nieuwenhuijse nieuw lid College van Bestuur Scalda

Per 1 september 2022 treedt Kees Nieuwenhuijse toe als lid van het College van Bestuur bij Scalda

Beurs voor internationale student Water

Beurs voor internationale student Water

 De Rotaryclub Vlissingen kent vanaf nu elk jaar een beurs toe aan een internationale student die actief is op het gebied van water. Anthony

Bekijk het archief