Kickoff Festival Zeeland

festival

Op woensdag 21 augustus vindt op de Markt in Middelburg Kickoff Festival Zeeland plaats, hét studentenfestival voor studenten van de HZ, Scalda en University College Roosevelt. De eerste namen op het affiche zijn Famke Louise en La Fuente.
 


Diverse line-up

Naast de grote headliners nodigt het festival ook regionale dj’s uit, bekend uit het Zeeuwse uitgaansleven. De volledige line-up van het festival wordt in de aankomende weken onthuld via www.kickofffestival.nl en social media van het festival. Naast het hoofdpodium biedt de Markt in Middelburg op 21 augustus ruimte aan regionale bedrijven en kunnen de studenten kennis maken met verschillende studentenfaciliteiten.

 

Kickoff Festival Zeeland

Kickoff Festival Zeeland is geopend van 15.00 tot 23.00 uur en is (ook voor niet-studenten) gratis toegankelijk. Het festival is een gezamenlijk initiatief van onderwijsinstellingen HZ University of Applied Sciences, Scalda en University College Roosevelt en komt voort uit het eerdere introductiefestival dat in 2017 werd georganiseerd in het kader van M800. Het festival wordt georganiseerd met steun van Provincie Zeeland, M800 en sponsoren. Uiteindelijk moet Kickoff Festival Zeeland een terugkerend evenement worden dat om het jaar plaatsvindt in Vlissingen en Middelburg.

 


festival

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet.

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws

“Zeeland bouwt aan technische kennis”

“Zeeland bouwt aan technische kennis”

Kom naar de onthulling van de bouwtekeningen van het Joint Research Center op 2 juli

Impressie van het Jobfestival 2019

Week van de arbeidsmarkt

Er zijn volop banen in Zeeland. Tijdens de Week van de Zeeuwse arbeidsmarkt kon iedereen kennismaken met deze banen en bedrijven.

Deelnemers aan het werk tijdens de workshop

In 5 stappen naar een toekomstbestendig netwerk

Terugblik netwerkbijeenkomst kennis- en innovatienetwerken

bouwmaterialen van het gebouw van RWS werden gebruikt voor een nieuw gebouw van Emergis

Steun voor netwerk circulair bouwen

Kennis en Innovatienetwerk Circulair Bouwen bundelt krachten en deelt kennis.