Kickoff Festival Zeeland

festival

Op woensdag 21 augustus vindt op de Markt in Middelburg Kickoff Festival Zeeland plaats, hét studentenfestival voor studenten van de HZ, Scalda en University College Roosevelt. De eerste namen op het affiche zijn Famke Louise en La Fuente.
 


Diverse line-up

Naast de grote headliners nodigt het festival ook regionale dj’s uit, bekend uit het Zeeuwse uitgaansleven. De volledige line-up van het festival wordt in de aankomende weken onthuld via www.kickofffestival.nl en social media van het festival. Naast het hoofdpodium biedt de Markt in Middelburg op 21 augustus ruimte aan regionale bedrijven en kunnen de studenten kennis maken met verschillende studentenfaciliteiten.

 

Kickoff Festival Zeeland

Kickoff Festival Zeeland is geopend van 15.00 tot 23.00 uur en is (ook voor niet-studenten) gratis toegankelijk. Het festival is een gezamenlijk initiatief van onderwijsinstellingen HZ University of Applied Sciences, Scalda en University College Roosevelt en komt voort uit het eerdere introductiefestival dat in 2017 werd georganiseerd in het kader van M800. Het festival wordt georganiseerd met steun van Provincie Zeeland, M800 en sponsoren. Uiteindelijk moet Kickoff Festival Zeeland een terugkerend evenement worden dat om het jaar plaatsvindt in Vlissingen en Middelburg.

 


festival

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet.

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws

Smart Gate: samenwerken is de toekomst

Smart Gate: samenwerken is de toekomst

Digitale technologie om zorg beter te maken

Dow Terneuzen

Dow en HZ onderstrepen samenwerking

Samenwerken met onderwijsinstellingen is voor Dow van prominent belang.

foto: Claudia de Wit. Vlnr: René Smit (namens VNO-NCW lid van stuurgroep Campus Zeeland), John Dane (HZ), Hendrik-Jan van Arenthals (Scalda), Jorrit Snijder (UCR) en Harry van der Maas (gedeputeerde en voorzitter Campus Zeeland).

Plannen Joint Research Center Zeeland krijgen vorm

In dit centrum doen studenten, onderzoekers, bedrijven en overheid vanaf 2021 gezamenlijk onderzoek.

9,6 miljoen voor Zeeuws Techniekonderwijs

9,6 miljoen voor Zeeuws Techniekonderwijs

Dat krijgen Zeeuwse VMBO-scholen om het techniekonderwijs verder te ontwikkelen.