NK Vakwedstrijden in Middelburg

Van 14 tot en met 16 maart 2019 vindt het Nationaal Kampioenschap Doktersassistent en Hotelreceptionist plaats in het historisch stadhuis van Middelburg. Deelnemers strijden om de titel ‘beste Nederlandse jonge vakman of vakvrouw’. Aan het einde van de twee- en driedaagse wedstrijden, worden aan de winnaars prijzen uitgereikt door burgemeester Harald Bergmann in het Provinciehuis.

Zeeuwse deelnemers 

Aan het NK vakwedstrijden in Middelburg doen 23 studenten van verschillende mbo-scholen in Nederland mee, waaronder twee Scalda studenten. Jo-anne de Munck doet mee in de vakrichting Hotelreceptionist en Nathalie Bouwman doet mee in de vakrichting Doktersassistent. Zij zijn twee van de duizenden mbo-talenten die meedoen aan de in totaal 58 mbo vakwedstrijden van “Skills The Finals”. Voor Jo-anne en Nathalie zijn het thuiswedstrijden. De overige 18 Scalda studenten die deelnemen aan “Skills The Finals” vertrekken vanaf 19 maart naar Amsterdam en Nijmegen, waar de wedstrijden worden gehouden in de RAI en bij ROC Nijmegen.

 

Lees verder op www.scalda.nl


Het laatste nieuws

Inauguratie lector Lisette Wijnia

Het gaat om het nieuwe lectoraat Onderwijsexcellentie Voortgezet Onderwijs
Lees het artikel

Kick off Dare2share

Studenten van de HZ en Scalda gaan Zeeuwse bedrijven in de logistiek helpen te vernieuwen.
Lees het artikel

De veelbelovende groene toekomst van Zeeland

Drones, big data en zelfrijdende trekkers: door technologische ontwikkelingen, klimaatvraagstukken en economische veranderingen is groen inmiddels veel méér dan dieren houden of gewassen telen.
Lees het artikel

1,2 miljoen euro voor innovatie

De Provincie Zeeland stelt twee subsidieregelingen open om innovatie in de Zeeuwse sectoren te stimuleren. In totaal komt 1,2 miljoen euro beschikbaar voor haalbaarheidsonderzoeken, demonstratieprojecten en samenwerking.
Lees het artikel

Half miljoen voor groen onderwijs Zeeland

Vanuit de Regio Deal Zeeland heeft de Provincie € 500.000 beschikbaar gesteld om een impuls te geven aan Samenwerking in de Groene Delta.
Lees het artikel

NK Vakwedstrijden in Middelburg

Van 14 tot en met 16 maart 2019 vindt het Nationaal Kampioenschap Doktersassistent en Hotelreceptionist plaats in het historisch stadhuis van Middelburg.
Lees het artikel

Subsidie voor Roosevelt Institute for American Studies

Het RIAS is een ontmoetingsplek voor Nederlandse, Europese en Amerikaanse studenten en onderzoekers in de Amerikaanse historie.
Lees het artikel

Master River Delta Development bij HZ

De master River Delta Development (MSc.) gaat in september 2019 van start.
Lees het artikel

UCR voegt Engineering toe aan curriculum

Vanaf 2020 kunnen studenten voor Engineeringvakken kiezen.
Lees het artikel

Grootse plannen voor toekomstbestendige Delta

Op donderdag 24 januari zijn de winnaars van de Delta Water Challenge bekendgemaakt.
Lees het artikel

Omarm de toekomst

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet

Recente nieuwsbrieven