Scalda Online Open Dagen Festival

In de periode van dinsdag 17 tot en met vrijdag 27 november organiseert Scalda het Scalda Online Open Dagen Festival. Een uniek  concept, waar tijdens iedere festivaldag één of meer “branches” uit het beroepenveld met bijbehorende opleidingen centraal staan. Geen webinar, maar een interactief festival. De Online Open Dagen zijn iedere doordeweekse dag van 17.00 tot 19.00 uur.
Leerlingen en hun ouders kunnen het festival online bijwonen via smartphone, tablet en computer. Tijdens een korte plenaire livestream krijgen ze informatie over het mbo, over Scalda en over het aanmeldproces. Ook kunnen online bezoekers de schoollocaties bekijken
door middel van vlogs door studenten en chatten met studenten, studiekeuzebegeleiders en soms ook met stagebedrijven.
 

Zelf kiezen waar je naar kijkt
Het online platform waarmee Scalda haar Online Open Dagen Festival invult biedt de tool om studiezoekers zelf een keuze te laten maken uit voorlichtingen die zij interessant vinden. De video’s die na het maken van een keuze getoond worden zijn live gestreamde voorlichtingen vanuit een praktijksituatie. Op deze manier krijgt de studiezoeker ook meteen een kijkje in een deel van de school en/of een praktijklokaal.
Vragen over de inhoud van de voorlichting kunnen direct gesteld en beantwoord worden.

Lees meer op www.scalda.nl


Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet.

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws

Uitreiking  Emergo online

Uitreiking Emergo online

Online uitreiking Zeeuwse Innovatieprijs Emergo live te volgen op 26 november.

Subsidie voor Zeeland Connect

Subsidie voor Zeeland Connect

Campus Zeeland ondersteunt Zeeland Connect voor de verdere ontwikkeling van het netwerk en uitvoering van de logistieke visie.

Subsidie voor Circulair Bouwen

Subsidie voor Circulair Bouwen

Campus Zeeland steunt kennis- en innovatienetwerk Circulair Bouwen om binnen de bouwsector ervaringen en kennis te delen.

Vlaams-Nederlands onderzoek op Top

Vlaams-Nederlands onderzoek op Top

Het gezamenlijk onderzoeksprogramma van Universiteit Gent en Campus Zeeland stond op de agenda van de Top Vlaanderen-Nederland.

Bekijk het archief