Subsidie voor Digital Health Zeeland

De zorg heeft te maken met forse uitdagingen, waarbij digitalisering in een groot aantal van de benodigde oplossingen een sleutelrol zal hebben. Daarom is kennisontwikkeling en -uitwisseling van groot belang. Binnen Zeeland zijn veel verschillende initiatieven ontwikkeld op het gebied van digitalisering.

Het Kennis & Innovatie-netwerk Digital Health Zeeland wil kennisinstellingen, bedrijven en overheden samenbrengen, kennis delen en waar mogelijk gezamenlijk werken aan projecten. Bij dit netwerk is een groot deel van de actieve partijen en organisaties in de zorg in Zeeland betrokken, waaronder ook jeugdzorg en Publieke Gezondheid Zeeland.

Campus Zeeland stelt voor het K&I-netwerk Digital Health dit jaar een subsidie van € 49.810 beschikbaar. Deze subsidie zal gebruikt worden om het organiserend vermogen van het netwerk te versterken. Zo zal gewerkt worden aan de verbreding van het netwerk, het versterken van de samenhang van alle verschillende initiatieven in de zorg op het gebied van digitalisering en het uitwerken van de strategische agenda. Ook zullen er kennissessies worden georganiseerd en projecten ontwikkeld.


Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet.

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws

Smart Gate in MKB deal

Smart Gate in MKB deal

Door te participeren in een MKB deal van de overheid komt Smart Gate in een stroomversnelling.

Subsidie voor Digital Health Zeeland

Subsidie voor Digital Health Zeeland

Voor kennisontwikkeling en -uitwisseling op het gebied van digitalisering in de zorg.

Zeeuwse onderwijs 10-daagse

Zeeuwse onderwijs 10-daagse

Gedeputeerde Harry van der Maas en Zeeuwse onderwijsambassadeur Gorik Hageman gingen bij de Provincie Zeeland in gesprek over het onderwijs