Subsidie voor Kennis- en Innovatienetwerk Zeeland Connect

Zeeland Connect is één van de elf K&I (Kennis- & Innovatie)-netwerken in Zeeland. Dat heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een stevig netwerk binnen de logistieke sector. Omdat de logistieke sector in Zeeland voor een groot deel bestaat uit mkb-bedrijven is samenwerking van groot belang om als sector in Zeeland de concurrentie aan te kunnen. In Zeeland Connect werken bedrijven onder andere samen met Hogeschool Zeeland, Scalda, Rijkswaterstaat en North Sea Port.

In 2020 versterkt Zeeland Connect de samenwerking door de verdere ontwikkeling en uitvoering van de in 2019 vastgestelde Logistieke Visie 2019-2023. Het gaat hierbij om onder andere het behoud en uitbouw van relaties binnen het netwerk, het organiseren van diverse kennissessies en (digitale) netwerkbijeenkomsten. Campus Zeeland/Provincie Zeeland stelt voor het K&I netwerk Zeeland Connect dit jaar een subsidie van € 50.000 beschikbaar.

Lees meer over Zeeland Connect


Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet.

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws

Uitreiking  Emergo online

Uitreiking Emergo online

Online uitreiking Zeeuwse Innovatieprijs Emergo live te volgen op 26 november.

Subsidie voor Zeeland Connect

Subsidie voor Zeeland Connect

Campus Zeeland ondersteunt Zeeland Connect voor de verdere ontwikkeling van het netwerk en uitvoering van de logistieke visie.

Subsidie voor Circulair Bouwen

Subsidie voor Circulair Bouwen

Campus Zeeland steunt kennis- en innovatienetwerk Circulair Bouwen om binnen de bouwsector ervaringen en kennis te delen.

Vlaams-Nederlands onderzoek op Top

Vlaams-Nederlands onderzoek op Top

Het gezamenlijk onderzoeksprogramma van Universiteit Gent en Campus Zeeland stond op de agenda van de Top Vlaanderen-Nederland.

Bekijk het archief