Technum wordt verbouwd

Infografic Technum

Het Technum in Vlissingen wordt verbouwd, zodat de Scalda-opleidingen Elektrotechniek en Laboratoriumtechniek een eigen ruimte kunnen krijgen en Technum het centrum van alle technische mbo-opleidingen (en vmbo) in Vlissingen wordt.

Afgelopen maand is de verbouwing gestart.  Zo zijn er in de voorjaarsvakantie heipalen geplaatst voor de nieuwe verdieping. Hierna zal de staalconstructie worden geplaatst om een nieuwe verdieping in Technum te realiseren. 

Als alles volgens planning verloopt, is het Technum eind 2022 klaar.

Over Technum

Op De Kenniswerf in Vlissingen bevindt zich het techniekcentrum Technum. Hier worden de vakspecialisten opgeleid voor de technische bedrijven in Zeeland en daarbuiten.

Technum heeft uitstekend ingerichte onderwijsruimtes die voorzien zijn van moderne apparatuur, machines en gereedschappen. Naast de praktijkruimtes beschikt Technum over een groot aantal theorielokalen, en ICT-ruimtes om theorie- en praktijklessen optimaal op elkaar af te kunnen stemmen.

Het unieke van Technum is de samenwerking tussen de techniekopleidingen van het vmbo, mbo en hbo. Ook heeft Technum goede contacten met het regionale bedrijsleven. De partners van Technum werken samen in één gebouw en maken gebruik van dezelfde voorzieningen. Samen bieden zij een breed scala van (beroeps)opleidingen en technische cursussen aan.

Meer info over Technum


Infografic Technum

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet.

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws

Beurs voor internationale student Water

Beurs voor internationale student Water

 De Rotaryclub Vlissingen kent vanaf nu elk jaar een beurs toe aan een internationale student die actief is op het gebied van water. Anthony

Agenda Campus Zeeland 2022-2024

Agenda Campus Zeeland 2022-2024

In deze agenda zijn de ambities per pijler geconcretiseerd in de doelstelling voor over drie jaar.

Goese Lyceum en De Sprienke winnen de Zeeuwse onderwijsprijs

Onderwijsprijsfinale op 9 mei

2 Zeeuwse scholen strijden mee in de finale van de Nationale Onderwijsprijs.

Infografic Technum

Technum wordt verbouwd

Ook Scalda-opleidingen Elektrotechniek en Laboratoriumtechniek krijgen er hun plek.

Bekijk het archief