Themaweek Bèta Campus

De Bèta Campus investeert in onderzoek en onderwijs op de drie kernthema’s waar Zeeland goed in is: water, energie en voedsel. Bèta Campus versterkt binnen de drie kernthema’s het technisch onderzoek en onderwijs op MBO, HBO en WO niveau.

Om te laten zien welke ontwikkelingen er allemaal plaatsvinden organiseert Campus Zeeland vanaf 22 november t/m 26 november de Bèta Campus themaweek. In deze week worden onder andere succesverhalen gedeeld. Ook organiseren we een Coffee Break waar bedrijven, overheden, onderwijs- en onderzoeksinstellingen hun visie en ideeën over het onderwijs en onderzoek rondom water, energie en voedsel in Zeeland kunnen delen.

Campus Zeeland Coffee Break

Wil je jouw visie en ideeën over het onderwijs en onderzoek rondom water, energie en voedsel in Zeeland delen? Zoek je verbinding met bedrijven, scholen, onderzoeksinstellingen of overheden met wie je idee kan wisselen?

Op donderdag 25 november van 11.00 tot 11.30 uur is de Campus Zeeland Coffee Break. Een mooie kans om elkaar te inspireren en verbinding te leggen met Campus Zeeland!

Klik hier om aan te melden.

Wat is een Coffee Break?

De Coffee Break is een beproefd concept van innovatiehub Dockwize. Tijdens de lockdown organiseerden zij deze online netwerkmomenten om toch met elkaar in verbinding te blijven. Deze digitale meeting woon je dus gewoon bij vanuit je eigen werkplek.

Hoe werkt het?

Je belt in via de Teamslink die je na aanmelding krijgt en wordt welkom geheten door de Coffee Break Host. Na een korte plenaire inleiding wordt je automatisch in kleine groepen (break-outs) gezet en heb je de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken en te sparren over thema’s die jullie verbinden. Na een uur sluit de videomeeting automatisch, maar je bent natuurlijk vrij om je gesprek op een later moment op eigen initiatief voort te zetten. Een mooie manier om jouw ideeën te delen en in verbinding te komen met elkaar en het team van Campus Zeeland.

De Coffee Break wordt in samenwerking met Dockwize georganiseerd.


Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet.

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws

Kassen bij nachtval met windmolens op de achtergrond

In gesprek met Ton Brandenbarg

Voor de Themaweek Bèta Campus gingen wij in gesprek met Ton Brandenbarg over van deze pijler: de ontwikkelingen en de rol van Campus Zeeland

Hoogste punt JRCZ bereikt!

Hoogste punt JRCZ bereikt!

Op maandag 22 november is het hoogste punt het het JRCZ in Middelburg bereikt

De nieuwe nieuwsflits is weer uit!

De nieuwe nieuwsflits is weer uit!

Met o.a. een interview met onze collega Wilma Boonstra over de KAAP, het nieuwe Engineering-gebouw Anne van UCR en de Bèta Campus themaweek.

Subsidie voor onderzoek HZ

Subsidie voor onderzoek HZ

Drie miljoen euro voor vergroenen van logistieke stromen, het breder gebruik van biobased materialen en complexe watervraagstukken.

Bekijk het archief