Themaweek Onderzoek en Onderwijs

Goed onderwijs is de sleutel naar een betere toekomst en een vitale Zeeuwse economie en samenleving. Vanuit Campus Zeeland wordt er door betrokken partijen steeds gezocht naar nieuwe samenwerkingen om zo het onderwijs en onderzoek in Zeeland verder te ontwikkelen.

Om te laten zien welke ontwikkelingen er allemaal plaatsvinden organiseert Campus Zeeland vanaf 18 oktober t/m 22 oktober de Onderzoek en Onderwijs themaweek. In deze week worden onder andere succesverhalen gedeeld en organiseren we een Coffee Break waarin geïnteresseerden vanuit onderwijs, bedrijfsleven en overheden met elkaar in verbinding kunnen komen.

Campus Zeeland Coffee Break

Ben jij geïnteresseerd in hoe overheden, onderwijs en bedrijfsleven met elkaar kunnen samenwerken? Wil je jouw ideeën over het versterken van onderwijs en onderzoek in Zeeland delen? Zoek je verbinding met ondernemers, bedrijven of overheden die jouw idee kunnen verder brengen?

Op maandag 18 oktober van 11.00 tot 11.30 uur is de Campus Zeeland Coffee Break. Een mooie kans om elkaar te inspireren en verbinding te leggen met Campus Zeeland!

Aanmelden kan via: https://campuszeeland.nl/evenementen/coffee-break2.html 

Wat is een Coffee Break?

De Coffee Break is een beproefd concept van innovatiehub Dockwize. Tijdens de lockdown organiseerden zij deze online netwerkmomenten om toch met elkaar in verbinding te blijven. Deze digitale meeting woon je dus gewoon bij vanuit je eigen werkplek.

Hoe werkt het?

Je belt in via de zoomlink die je na aanmelding krijgt en wordt welkom geheten door de Coffee Break Host. Na een korte plenaire inleiding wordt je automatisch in kleine groepen (break-outs) gezet en heb je de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken en te sparren over thema’s die jullie verbinden. Na een uur sluit de videomeeting automatisch, maar je bent natuurlijk vrij om je gesprek op een later moment op eigen initiatief voort te zetten. Een mooie manier om jouw ideeën te delen en in verbinding te komen met elkaar en het team van Campus Zeeland.

De Coffee Break wordt in samenwerking met Dockwize georganiseerd.


Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet.

Aanmelden nieuwsbrief

Het laatste nieuws

De nieuwsflits is weer uit!

De nieuwsflits is weer uit!

De nieuwsflits van oktober staat weer voor u klaar!

Artikel JRZC in de nieuwe HZ Discovery

Artikel JRZC in de nieuwe HZ Discovery

“Het JRCZ is een fundament voor vernieuwing”, aldus Adri de Buck van de HZ University of Applied Sciences.

Nieuwe opleidingen HZ

Nieuwe opleidingen HZ

In 2022 zal de HZ twee nieuwe opleiding aan gaan bieden

HZ bij 3 ‘beste middelgrote hogescholen’

HZ bij 3 ‘beste middelgrote hogescholen’

HZ al 12 jaar op rij in top 3 van beste hogescholen van Nederland

Bekijk het archief