Onderzoek en onderwijs in Zeeland

Onderzoek en onderwijs in Zeeland

Goed onderwijs, van basisschool tot universiteit, is de basis voor een vitale Zeeuwse economie. Vanuit Campus Zeeland zoeken we steeds naar nieuwe samenwerkingen, om zo het onderwijs en onderzoek verder door te ontwikkelen. Daarvan zien we al enkele voorbeelden. Met medewerking van de mosselsector zetten NIOZ en Wageningen Marine Research (WMR) in Yerseke nieuwe onderzoeksprogramma’s op. En door de verbinding met de Universiteit Leiden gaat het Roosevelt Institute for American Studies een nieuwe toekomst tegemoet. Ook het Centrum Toptechniek in Terneuzen is een mooi voorbeeld: 38 ondernemers zijn actief aangehaakt bij deze opleiding van Scalda.

Het laatste nieuws

Eerste HZ Summer Academy: Delta Challenges

Van maandag 9 juli tot en met vrijdag 27 juli aanstaande organiseert HZ University of Applied Sciences haar eerste Summer Academy.
Lees het artikel

Regiogelden voor nieuw departement University College Roosevelt

Op 6 juli wordt de Regio Deal Zeeland (het Zeeuwse plan voor de besteding van de regiogelden) aangeboden aan de ministers Schouten en Ollongren.
Lees het artikel

Samenwerkingsovereenkomst Scalda en Ørsted

Scalda en energiebedrijf Ørsted hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend
Lees het artikel

subsidie voor Innovatieprijs Emergo 2018

De Provincie Zeeland verleent een subsidie van 12.000 euro aan de Stichting Kenniswerf Zeeland voor het organiseren en uitreiken van de Emergo Innovatieprijs.
Lees het artikel

Wat is Campus Zeeland?

Omarm de toekomst

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg Campus Zeeland op de voet

Recente nieuwsbrieven